Jeg søker talent

  
Hvordan vinne krigen om talentene? Både overfor konkurrenter men også overfor andre markedssegmenter. Det er til syvende og sist bedriftens ansatte som vil utgjøre den store forskjellen når en går inn i nye tider. Det å rekruttere og beholde de beste hodene blir da essensielt.

Vi kan hjelpe deg med:

  • Vurdere hva som skal til for at akkurat din bedrift skal være en attraktiv arbeidsplass.
  • Tilgang til topp kvalifiserte arbeidstakere og de beste talentene
  • Ta vare på dine talenter gjennom utvikling og opplæring.

Et Madsen og Brekke talent blir du ikke sånn uten videre, det sørger strenge utvelgelseskriterier for. Som oppdragsgiver vet du derfor at du er kommet til rett plass. Alle kandidatene har talent, de er dyktige og har en drive som gjør at de er blant de beste innenfor sitt fagområde.

Vi gjør mer enn å søke, vi matcher. Vi kjenner våre kandidater personlig, er stadig i kontakt med dem, veileder dem og vi vet eksakt i hvilken jobb de passer inn i. Ikke bare faglig, men også med tanke på personlighet og utviklingsønsker.

Er du på jakt etter et talent?

Ta da kontakt med oss for en prat.

Tore Meinert

Tore Meinert
Daglig leder
+47 970 33 360
tm@madsenbrekke.no

Jeg har talent

Vi kobler din kompetanse, ditt pågangsmot og dine drømmer med de beste jobbene.

 
Madsen og Brekke er partner i det regionale omdømme- og rekrutteringsarbeidet for Haugesundregionen (www.haugesundregionen.no). Vi ønsker i denne sammenheng kontakt med DEG som vil flytte til vår region. Er DU på jakt etter ny jobb, er nyutdannet eller har noen års jobberfaring? Vi tar gjerne en prat med deg!

Men, vi gjør mer enn å koble. Vi hjelper deg også å utvikle din kompetanse, ditt pågangsmot og dine drømmer. Vi gir deg en mulighet til å dele dette med likesinnede. «Jeg har talent» er et nytt konsept, men med en sterk kobling til Madsen og Brekke tilbyr vi deg en høy grad av ekspertise.

Finn de beste jobbene

Som en del av «Jeg har talent» kommer du i kontakt med de beste arbeidsgiverne og de beste jobbene i Haugesundregionen. Jobber som passer perfekt for deg, fordi vi vet eksakt hva du vil og i hvilken retning du vil gå. Vi har direkte kontakt med oppdragsgivere, og sammen med dem ser vi på i hvilken retning arbeidsmarkedet utvikler seg. Vi tror på kunnskapsdeling mellom våre oppdragsgivere og talent, og vi gjør dette mulig.

Få de beste rådene

En karriere går ofte helt annerledes enn det en hadde sett for seg. For eksempel, fordi balansen mellom jobb og privatliv allikevel viser seg å være viktig. Derfor følger vi i Madsen og Brekke deg opp, selv om vi har funnet den rette jobben for deg. Vi gir deg råd, og viser deg hvordan du kan utvikle din karriere videre.

Møt andre med talent

Vi setter deg i kontakt med andre med talent. Det gjør vi med å etablere treffsteder, online, men også tradisjonelle sammenkomster. Det være seg firmabesøk eller workshops. Innsikt i arbeidsmarkedet får du av oss, men du kan også dra kunnskap fra andre medlemmer av «Jeg har talent».

Mener du at du har talent? – Søk da her: