Stillinger:
Tekniker

Arbeidsgiver:
Hardanger Seafood

Arbeidsstad:
Bømlo

Stillingstype:
Heltid

Søknadsfrist:
21.07.2024

Ref. nr.:
4831303908

Kort om oss

Hardanger Seafood (tidl. Hardanger Fiskeforedling) er et lakseslakteri som ble etablert i 1986 av lokale oppdrettere i Hardanger. Selskapet er i dag eid av Lingalaks, Tombre Fiskeanlegg, Eidesvik Laks, Fylkesnes Fisk og SalMar. Bedriften slakter og pakker laks og ørret for selskapet sine eiere og andre oppdrettere på Vestlandet. I tillegg fryser og pakker vi laks og ørret for eksport, og sender fisk fra Hardangerfjorden rundt hele jordkloden.

Se også www.hardangerseafood.no

Kontaktpersoner

Stian Solheim
Teknisk leder,
Hardanger Seafood
+47 411 60 802
stian.solheim@
hardangerseafood.no

Karoline Dorthea Johannessen

Karoline Dorthea Johannessen
Rådgiver,
Madsen og Brekke
+47 918 70 693
kdj@madsenbrekke.no
LinkedIn

Søk på stillingen

Hardanger Seafood AS søker Tekniker
(mulighet for rotasjon)

Tekniker

Hardanger Seafood, som ligger idyllisk til på vakre Bømlo, søker nå en erfaren tekniker/mekaniker til vårt fremragende team. Vi tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass hvor din kompetanse blir verdsatt og videreutviklet.

Hos Hardanger Seafood vil du arbeide med avansert teknologi og moderne utstyr i en bransje som stadig utvikler seg. Dine tekniske ferdigheter og problemløsningsevner vil ha stor betydning for å opprettholde og forbedre vår produksjonslinje, og du vil spille en nøkkelrolle i å sikre høy kvalitet på våre produkter. Anlegget som ligger på Langevåg i Bømlo kommune, er en utvidelse og modernisering av tidligere Espevær Laks, stod ferdig nyåret 2023. Det har en produksjonskapasitet på om lag 200 tonn per skift – eller vel 40 000 tonn i året.

Bømlo kombinerer naturlig skjønnhet med en sterk kulturell arv og en dynamisk næringsliv, noe som gjør det til et attraktivt sted å bo og jobbe.

Arbeidsoppgaver

 • Utføre regelmessig vedlikehold og inspeksjoner av maskiner og utstyr for å sikre optimal drift og forebygge driftsstans
 • Gjennomføre periodisk service Diagnostisere og reparere mekaniske feil og tekniske problemer raskt for å minimere nedetid
 • Kalibrere og justere maskiner for å sikre nøyaktig og effektiv bearbeiding av fisken
 • Føre detaljerte logger over vedlikeholds- og reparasjonsarbeid.
 • Rapportere om maskinstatus og vedlikeholdsbehov til teknisk leder
 • Samarbeide med andre avdelinger for å sikre optimal produksjon og drift
 • Vi setter pris på forslag om forbedring for å øke effektivitet, produksjonsflyt og produktkvalitet

Kvalifikasjoner

Som tekniker hos Hardanger Seafood har man en rekke varierte arbeidsoppgaver som krever teknisk kompetanse, problemløsningsevner og praktisk ferdighet.

Hovedoppgaven er å utføre regelmessig vedlikehold og inspeksjoner av maskiner og utstyr for å sikre optimal drift og forebygge driftsstans. Dette innebærer også å planlegge og gjennomføre periodisk service på slakteriutstyr, transportbånd, pumper og kjøleanlegg.

For å lykkes best mulig i din rolle hos oss bør du i tillegg være nysgjerrig og interessert i å videreutvikle deg innen faget.
Erfaring med vedlikehold og reparasjon av industrielt utstyr er en fordel.

Gode datakunnskaper er nødvendige, og du må ha gode kommunikasjonsevner på både norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er selvstendig, engasjert og løsningsorientert. Du trives med å ta initiativ og finne praktiske løsninger på utfordringer som oppstår. Et godt humør og gode samarbeidsevner er viktig for å kunne bidra positivt i teamet vårt.

Du er ansvarsbevisst og har en god ordenssans, noe som gjør at du har kontroll og struktur i arbeidet ditt. I tillegg har du evnen til å holde hodet kaldt i travle perioder, slik at du kan håndtere stress og sikre effektiv drift selv under press.

Hvis dette beskriver deg, ønsker vi gjerne at du sender inn en søknad. Kanskje er du vår neste kollega?

Vi tilbyr

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver i et nybygget prosessanlegg med topp moderne teknisk utstyr
 • En fremtidsrettet kultur med fokus på bærekraft, miljø og fi skevelferd
 • Muligheten til å jobbe med cutting-edge teknologi og innovative løsninger
 • Mulighet for personlig og faglig utvikling
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Mulighet for rotasjons- og turnusarbeid

Aktuelle kandidater vurderes fortløpende. Vi gjør oppmerksom på at det kreves godkjent bakgrunnsjekk av Luftfartstilsynet før ansettelse pga. flyfrakt.