Stillinger:
Arbeidende formann
Gravemaskinsjåfør
Grunnarbeider

Arbeidsgiver:
O. Hansen & sønner AS

Arbeidsstad:
Håvik

Stillingstype:
Heltid

Søknadsfrist:
Snarest

Ref. nr.:
4582493037

Kort om oss

O. Hansen & Sønner AS er en tradisjonsrik transport- og entreprenørbedrift med ca. 45 ansatte og hadde i 2021 en omsetning på ca. 100 MNOK. Bedriften er lokalisert inne på verksområdet til Hydro på Karmøy, og leverer produkter og tjenester til aluminium-industrien, oljeserviceindustrien og til kjemisk industri, i tillegg til en voksende entreprenøravdeling.

Se også o-hansen.no

Kontaktpersoner

Brit Skjølingstad

Brit Skjølingstad
Seniorrådgiver,
Madsen og Brekke
+47 902 73 340
bs@madsenbrekke.no
LinkedIn

Karoline D. Johannessen

Karoline Dorthea Johannessen
Konsulent,
Madsen og Brekke
+47 918 70 693
kdj@madsenbrekke.no
LinkedIn

Kay Ronnie Hansen

Kay Ronnie Hansen
Avd.leder anlegg,
O. Hansen & sønner AS
+47 480 71 626
kay@o-hansen.no

Søk på stillingen

O. Hansen & sønner AS søker flere medarbeidere

Arbeidende formann
Gravemaskinsjåfør
Grunnarbeider

Vi i O. Hansen & sønner jobber med flere spennende prosjekter på Haugalandet og vi håper nå at du vil bli en del av teamet vårt. Hos oss blir du en del av et godt arbeidsmiljø hvor det er høyt under taket og muligheter for personlig og faglig utvikling. I samarbeid med dyktige kollegaer får du muligheten til å sette ditt fotavtrykk i et tradisjonsrik entreprenør- og transportbedrift i vekst. 

ARBEIDENDE FORMANN:

  • Vi ser etter en dyktig og pålitelig arbeidende formann til vår entreprenøravdeling. Du vil delta i det operative arbeidet ute i våre prosjekter, samt ha ansvar for planlegging, bestilling av utstyr, logistikk og oppfølging på byggeplassen. Du vil være et viktig bindeledd mellom fagarbeiderne og ledelsen og ha ansvar for å følge opp teamet ditt i prosjektet.

GRAVEMASKINSJÅFØR:

  • Prosjektbaserte og varierte oppgaver innen alle våre fagområder. Graving av tomter, planering av uteareal, kabelgraving og vann- og avløp. Tilrettelegging av infrastruktur rundt boligkompleks. Dokumentere utført arbeid. 

GRUNNARBEIDER:

  • Grunnarbeid, rørlegging og generelt VA-arbeid. Kjøring av maskiner etter behov. Prosjektbaserte og varierte oppgaver innen alle våre fagområder.

Kvalifikasjoner:

  • Vi ser gjerne at du har fagbrevutdanning, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Ønskelig med erfaring fra rørlegging på VA anlegg. Maskinførerbevis. ADK-bevis er ønskelig. Du må kunne kommunisere på norsk, skriftlig og muntlig. Beherske dataverktøy. Førerkort kl. B(E)

Personlige egenskaper:

  • Du er engasjert, ansvarsbevisst og pålitelig. Du er fleksibel og har vilje til å stå på i hektiske perioder. Du har gode samarbeidsevner og kan jobbe både i team og selvstendig.  Du er opptatt av sikkerhet, har god ordenssans og ivaretar utstyr. Du er i god fysisk form. 

Vi tilbyr:

  • En stabil og god arbeidsplass med interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har en oppdatert og moderne maskinpark og et godt arbeidsmiljø med trivelige og dyktige kollegaer. Det kan være muligheter for å ta fagbrev om ønskelig. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, inkl. tariffavtale med AFP-ordning. 

Kontakt oss gjerne på telefon for en uforpliktende samtale eller ta kontakt på epost. Du finner info om hver stilling under ledige stillinger på www.madsenbrekke.no